La canço del nas trencat

 

En Bart és un nen de 12 anys que viu en un habitatge social. Fa boxa en un gimnàs del barri, però no sap ben bé si li agrada o no; si va al gimnàs, és més aviat perquè la seva mare vol que aprengui a defensar-se. A l’escola no s’ho passa gaire bé, perquè allà toca bregar amb la llei del pati. En realitat, el que li agrada a en Bart és cantar òpera, però, cada vegada que prova de cantar davant d’algu, passa alguna cosa i llavors no li surt la veu.

 

En Bart ens convida a entrar al seu món, un món on pot passar que el teu millor amic no sigui cap altre nen de l’escola, sinó un veí drogoaddicte, o que aconsegueixis plantar-te davant del teu ídol musical i tot d’una et quedis sense paraules. I una altra cosa que pot passar en un món com el d’en Bart és que la teva confident sigui una companya de classe que no sap guardar secrets.

 

Arne Svingen (Oslo, Noruega, 1967) escriu principalment per a públic infantil i juvenil, però també ha escrit unes quantes novel·les per a adults. La cançó del nas trencat és la primera de les seves novel·les que es publica en castellà i en català.

 

 

 ¡Ojo! Ten en cuenta que no podemos garantizar que el pedido llegue antes de una fecha concreta. Si necesitas el pedido para un día especial, por favor, contáctanos en pedidos@gatosueco. es para contratar envío con seguimiento.

 

Los libros se envían con Correos y suele tardar entre 2 y 6 días laborales para llegar. El envío es gratuito.

9,00 €

  • disponible
  • Envío dentro de 1-3 días